«Ворскла» на голову сильніша теперішнього «Металіста»

Переглядів 154
UkrFootball.ua UkrFootball.ua
0 голосів
«Ворскла» на голову сильніша теперішнього «Металіста»

«Динамо» — «Зоря». Зрозуміло, що це був центральний матч туру. Думаю, «Зоря» вкотре зуміла продемонструвати свою силу, незважаючи на підсумковий результат. У свою чергу, кияни прекрасно розуміли, що їм буде складно із підопічними Вернидуба. Тут можна лише подивитись на історію останніх матчів між цими клубами — вони складались дуже непросто для динамівців. Попри те, що команда Реброва вчора (інтерв’ю відбувалось у понеділок. — В.Б.) грала на власному полі і володіла ініціативою, особливих голевих моментів біля воріт «Зорі» було зовсім небагато. Гра була досить напруженою. Вважаю, що єдиний забитий м’яч динамівцями у другому таймі говорить, перш за все, про високий клас нападника Мораєса. Бразилець зумів у складній ситуації все ж вирвати перемогу для своєї команди. У підсумку, цей гол і став вирішальним. «Динамо» виявилось сильнішим за «Зорю» на даний момент.

«Карпати» — «Дніпро». Ще один інтригуючий матч звітного туру. Як бачимо, дніпропетровці, попри втрату низки провідних гравців, все ж поступово набирають непоганий хід. Очевидно, що команда Маркевича набирає від матчу до матчу. Що стосується безпосередньо самої гри із львів’янами, то «Дніпро» цілком заслужено переміг у цьому протистоянні. У свою чергу, і «Карпати» мали досить непоганий вигляд. Вони завжди дають бій нашим грандам: і «Динамо», і «Шахтарю». Попри те, що «біло-зелені» програли, не можна сказати, що гра була для них безнадійною. Зовсім ні. У них також були свої нагоди для взяття воріт «Дніпра». Однак, ці моменти ще потрібно реалізовувати… Переконаний, якщо «леви» і надалі демонструватимуть таку змістовну гру, результат неодмінно прийде. Помітно, що у них збалансований колектив, який грає саме у футбол. Повертаючись до дніпрян, повторюсь, видно що підопічні Маркевича поступово приходять до тями.

«Металіст» — «Ворскла». Чи була неочікуваною настільки крупна перемога полтавців? Тут потрібно пам’ятати про один важливий фактор: «Ворскла» завжди непогано грала із харків’янами. Навіть якщо взяти для прикладу ще ту команду «жовто-синіх», яка грала у єврокубках кілька сезонів тому під орудою Мирона Маркевича. Пригадайте, ворскляни обігрували «Металіст» у кубку, у чемпіонаті також забирали очки. Саме тому нічого дивного у такому рахунку — 0:3 — особисто я не бачу. Усе, як на мене, закономірно. «Ворскла» на голову сильніша за теперішній «Металіст».

X