Ворскла підписала другого новачка: бразильський захисник приєднається до команда Скрипника найближчим часом

Переглядів 511
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2 голоси
Ворскла підписала другого новачка: бразильський захисник приєднається до команда Скрипника найближчим часом
Тіаго Сантана. Фото: ФК Ворскла
Ворскла взяла в оренду бразильского захисника Тіаго Сантану. В команді з Полтави «чарівник м’яча» проведе щонайменше один сезон. Гравець ще не прибув до табору клубу, але вже знає свій ігровий номер.

Віктор Скрипник перед початком нового сезону в Українській Прем’єр-лізі та старті в Лізі конференцій нашвидкоруч латає дірки в складі Ворскли, які утворилися в період літнього міжсезоння.

Стало відомо, що Ворскла вже домовилася та офіційно оголосила про оренду центрального захисника бразильського Атлетіко Метрополітано Тіаго Сантани.

Оренда 25-річного бразильця розрахована на один сезон. Про фінсансові деталі угоди не повідомляється. У біло-зеленій футболці Сантана гратиме під 74-м номером. Йдеться в повідомленні на офіційному сайті клубу з Полтави.

  • Трансфер Сантани став лише другим трансфером для Ворскли за нинішнє трансферне вікно. 
  • Раніше полтавський клуб підписав воротаря Кременя Даниїла Єрмолова. 
  • Натомість покинули команду Віктора Скрипника аж десять виконавців, в тому числі й найкращий бомбардир біло-зелених в сезоні 2022/2023 Таулант Сефері.
  • 27 липня Ворскла розпочне свій шлях у розіграші Ліги конференцій. У номінально домашньому матчі другого кваліфікаційного раунду, гра пройде в польському місті Тихи, полтавчани прийматимуть грузинську Ділу.

Стежити за всіма переходами чемпіонату України міжсезоння 2023 року можна в наших трансферних матеріалах: