Ворскла визначилася, де буде грати матчі Ліги конференцій: джерело назвало стадіон, який вибрали полтавці

Переглядів 613
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
Ворскла визначилася, де буде грати матчі Ліги конференцій: джерело назвало стадіон, який вибрали полтавці
стадіоні у місті Тихи. Фото: Google
Полтавська Ворскла, яка стартує у другому раунді кваліфікації до Ліги конференцій, визначилася із стадіоном, що прийматиме номінально домашні матчі команди Віктор Скрипника.

Полтавська команда проводитиме номінально домашні матчі Ліги конференцій на Міському стадіоні у місті Тихи, що на півдні Польщі, повідомляє Tribuna.

На цьому стадіоні своїх суперників приймає місцева однойменна команда Тихі, яка виступає у другому за силою дивізіоні чемпіонату Польщі. Міський стадіон у Тихах вміщує до 15 тисяч 300 уболівальників.

Минулого сезону Ворскла провела номінально домашній матч із шведським АІКом у місті свого суперника, Стокгольмі. Тоді зелено-білі за сумою двох матчів вилетіли з другого кваліфікаційного раунду Ліги конференцій (3:4).

  • Наразі полтавська команда перебуває на передсезонному зборі в Устроні.
  • Вже післязавтра підопічні Віктора Скрипника проведуть спаринг із Тихою, а потім зустрінуться з Полонією та Рекордом.
  • Сьогодні потенційні суперники Ворскли у другому раунді кваліфікації, словацький ДАК та грузинська «Діла» проведуть перший очний матч. 
  • Власник Ворскли Костянтин Жеваго нині перебуває під наглядом у Франції в справі про розтрату 2,5 млрд гривень банку «Фінанси та Кредит».