Вперше у житті побачила таку людину: Маліновська розповіла про перші враження від свого чоловіка

Переглядів 2881
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Вперше у житті побачила таку людину: Маліновська розповіла про перші враження від свого чоловіка
Руслан і Роксана Маліновські. Фото: Google
Роксана Маліновська розповіла про те, яким був український футболіст, коли вони познайомилися. Це було тоді, коли Руслан Маліновський грав за Севастополь.

Роксана Маліновська, дружина півзахисника збірної України та французького Марселя Руслана Маліновського, пригадала, яким був футболіст, коли вони тільки почали зустрічатися в Севастополі. 

«Коли я його зустріла, я вперше у житті побачила людину, яка настільки захоплена тим, що вона робить. Він був дуже професійним у цьому плані. Він займався тільки футболом», – сказала Маліновська в інтерв’ю YouTube-каналу FanDay

Також вона сказала, що Маліновський намагався себе якомога краще проявити в Севастополі.

«Вдома він відпочивав, він нікуди не ходив. Він був дуже зосереджений. Він розумів, як це на той період для нього важливо і що він повинен зарекомендувати себе в цьому клубі. Тому що це був початок кар'єри», – додала Маліновська.

До слова, Руслан Маліновський пропускав на вихідних переможний матч Марселя з Осером (2:1). Українець грав через те, що травмувався на тренуванні і відновлювався від пошкодження.

Додамо, що це була третя поспіль перемога провансальців у Лізі 1. Маючи 70 очок у своєму активі, марсельці ідуть другими у чемпіонаті Франції. ПСЖ, який програв Лорьяну (1:3), з 75 балами продовжує лідирувати у Лізі 1. Тобто, за п’ять турів до фінішу цього сезону Ліги 1, Марсель зберігає шанси на чемпіонство Франції.

Зазначимо, що на даний момент Руслан Маліновський зіграв за Марсель 18 матчів, записавши до свого активу два голи.