«Вплинуло на його психіку та функціональний стан»: агент Кендзери пояснив, чому поляк перейшов з Динамо в ПАОК

Переглядів 424
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Вплинуло на його психіку та функціональний стан»: агент Кендзери пояснив, чому поляк перейшов з Динамо в ПАОК
Томаш Кендзера. Фото ФК Динамо
Агент Томаша Кендзери Шимон Панковський прокоментував бажання свого клієнта перейти з Динамо до ПАОКу на правах оренди до кінця поточного сезону.

Томаш Кендзера у січні перейшов із Динамо до ПАОК на правах оренди до кінця сезону 2022/2023. Агент 28-річного польського захисника Шимон Панковський заявив, що той ухвалив таке рішення через війну в Україні.

«Положення Томаша у Динамо було складним. Я маю на увазі людський аспект. Він тренувався і жив у місці, де регулярно йдуть бойові дії, літають дрони, йде бомбардування міста. Це вплинуло на його психіку та функціональний стан», — сказав Пакановский в інтерв'ю Canal+ Sport.

В інтерв'ю виданню SportoweFakty агент розвинув цю тему.

«Кендзера зітхнув із полегшенням після виходу з Динамо. Ми зробили все, щоб він знайшов клуб у країні, де він міг би зосередитись лише на футболі. Найголовніше, що він більше не знаходиться у центрі війни. Йому потрібні були зміни, щоб розвиватися», – зазначив Панковський.

Панковський заявив, що поки що нічого не може сказати про майбутнє свого клієнта. Чи повернеться він до табору Динамо залежатиме від того, чи продовжиться в Україні війна до літа.

Нагадаємо, що з початку повномасштабної війни Росії проти України Кендзера вже пішов у другу оренду з Динамо. Другу половину минулого сезону захисник завершував у складі Лєха.

Загалом поляк провів за Динамо 198 матчів, у яких забив сім голів та віддав двадцять гольових передач. Його контракт із біло-синіми розрахований до 30 червня 2024 року. Трансфермаркт оцінює гравця у 3,5 мільйона євро.

X