Вразив скаутів: Реал має дві гри, щоб підписати Мудрика

Переглядів 3078
Павло Клименко Павло Клименко
3 голоси
Вразив скаутів: Реал має дві гри, щоб підписати Мудрика
Михайло Мудрик. Фото: ФК Шахтар
Півзахисник донецького Шахтаря Михайло Мудрик потрапив у сферу інтересів Реала. Мадридський клуб оцінить можливість підписання вінгера після очних поєдинків з «гірниками».

Ім'я талановитого гравця Шахтаря звучить все голосніше та голосніше в європейському футболі. Реал приєднався до когорти клубів, зацікавлених у придбанні Мудрика.

Як повідомляє DefensaCentral, 21-річний вінгер вразив скаутів мадридського клубу, які вже надали керівництву клубу звіти по футболісту.

Реал оцінить здібності Мудрика у найближчих двох очних матчах проти Шахтаря на груповій стадії Ліги чемпіонів, які відбудуться 5 та 11 жовтня. За даними джерела, саме після цих поєдинків керівництво мадридського клубу вирішить перспективи підписання Мудрика.

Раніше була інформація, що Шахтар розраховує виручити за вихованця академії «гірників» щонайменше 50 мільйонів євро. У літнє трансферне вікно Мудрика активно сватали в Арсенал, Байєр, Ніццу Евертон та інші клуби.

Контракт гравця з Шахтарем діє до кінця 2026 року, а портал Transfermarkt оцінює його у 15 мільйонів євро.

У поточному сезоні Мудрик взяв участь у шести матчах Шахтаря у всіх турнірах, у яких забив два м'ячі та зробив чотири результативні передачі.