«Все кинув заради клубу»: колишня зірка Шахтаря – про скандальний відхід з бразильської команди

Переглядів 392
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Все кинув заради клубу»: колишня зірка Шахтаря – про скандальний відхід з бразильської команди
Тайсон. Фото: Інтернасьонал
34-річний бразильський екс-вінгер Шахтаря Тайсон, який учора залишив Інтернасьонал, виступив із критичною заявою на адресу президента червоних Алессандро Барселлоса.

Вінгер Тайсон заявив, що в клубі зіткнувся з багатьма організаційними проблемами, на які він не розраховував після трансферу з комфортного у всіх сенсах донецького Шахтаря.

«Я не хочу бачити Берселлоса навіть забарвленим переді мною в золото. Він дзвонив мені щодня і просив, щоб я перейшов. Я мав добрі умови у Шахтарі, але все кинув заради клубу. Я жив для команди і навіть був готовий на зниження зарплати аби залишитися, але клуб не захотів».

Тайсон розповів про те, що зі своїх власних коштів виплатив премію персоналу клубу, на який начхало керівництво.

«Коли я йшов з клубу, то попросив хоча б подбати про адміністраторів та масажистів. Вони не отримали жодної копійки преміальних. Я зі своєї кишені заплатив їм», – заявив він під час прямого ефіру на Twitch, організованому Густаво Пайва.

Нагадаємо, що Тайсон є вихованцем Інтернасьонала, з якого він влітку 2010 року перебрався до Металісту за 6,3 мільйона євро. У січні 2013 року гравець перебрався до Шахтаря. Сума відступних за нього становила 15,24 мільйона євро.

У квітні 2021 року після закінчення контракту із Шахтарем Тайсон повернувся до Інтернасьйоналу. Наразі головним претендентом на бразильця вважається грецький ПАОК.

X