«Все може змінитися в останній момент»: Циганик оцінив шанси найдорожчого гравця Динамо перейти в клуб АПЛ

Переглядів 2476
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Все може змінитися в останній момент»: Циганик оцінив шанси найдорожчого гравця Динамо перейти в клуб АПЛ
Ілля Забарний (праворуч). Фото: ФК Динамо
Англійська Астон Вілла поки що не зробила офіційної пропозиції щодо трансферу центрального захисника київського Динамо та збірної України Іллі Забарного.

Ілля Забарний зацікавив Астон Віллу, яка виступає в англійській Прем'єр-лізі. Раніше ми повідомляли, що клуб із Бірмінгема готовий заплатити керівництву Динамо 13 мільйонів фунтів за трансфер 20-річного українського центрбеку.

Спортивний журналіст Ігор Циганик в ефірі авторської програми на ютуб-каналі FootballHub поділився інформацією про переговори щодо переходу Забарного.

«На даний момент від Астон Вілли або ще якогось англійського клубу не надходило офіційної пропозиції щодо Забарного. Але все може змінитись в останній момент. Клуби можуть швидко домовитися за десять-п'ятнадцять хвилин. Керівники Динамо відкриті до пропозицій».

Зазначимо, що Забарний є вихованцем Динамо. За першу команду біло-синіх він почав виступати, починаючи із сезону 2020/2021.

Загалом у складі киян він провів 84 матчі у всіх турнірах, у яких забив один гол та віддав дві результативні передачі. Футболіст виграв із клубом сумарно три трофеї.

Контракт футболіста із клубом розрахований до літа 2026 року. Примітно, що після продажу Віктора Циганкова в Жирону, Забарний є найдорожчим активом клубу. Авторитетний портал Трансфермаркт оцінює його у 15 мільйонів євро.

На даний момент Астон Вілла після 20 зіграних поєдинків посідає 11 місце в АПЛ.