«Все ж таки ми змогли домовитись з Динамо»: Циганков опублікував пост після переходу в Жирону

Переглядів 6707
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
«Все ж таки ми змогли домовитись з Динамо»: Циганков опублікував пост після переходу в Жирону
Віктор Циганков. Фото: Google
25-річний півзахисник збірної України Віктор Циганков, який перейшов з київського Динамо в команду Ла Ліги Жирону, прокоментував свій трансфер.

Український півзахисник Віктор Циганков у себе в інстаграмі опублікував пост, у якому він звернувся до своєї аудиторії після переходу в Жирону.

«Настав момент, коли я прощаюся з клубом Динамо Київ. Звичайно, я це бачив трохи інакше. Але є так, як є. Все ж таки ми змогли домовитись з Динамо, що я піду саме взимку, а клуб отримає за мене гроші, тому що клуб мене виховав та зробив з мене того футболіста, яким я сьогодні є», – написав Віктор Циганков у себе на сторінці в інстаграмі.

Також лідер збірної України висловив слова подяки українським воїнам.

«Окрема подяка воїнам, які захищають нашу країну, нашу незалежність та наші кордони. Завдяки їм саме я маю нагоду поїхати й грати в одному з найкращих чемпіонатів. Дуже вам дякую. Сподіваюся, ви повернетеся додому до своїх сімей і дітей цілими, щоб усе у вас було добре та щоб війна закінчилася нашою перемогою», – додав український футболіст.

Додамо, що Жирона на даний момент з 21 очком в активі знаходиться на 11 місці в турнірній таблиці Ла Ліги. Наступний матч 22 січня жирондінці зіграють на виїзді з Вільярреалом. А 28 січня в рамках каталонського дербі команда Циганкова зустрінеться з Барселоною.