Вшанування героїв Азовсталі: Кривбас зіграє з Маріуполем у символічний для України день

Переглядів 1555
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
1 голос
Вшанування героїв Азовсталі: Кривбас зіграє з Маріуполем у символічний для України день
Кривбас – Маріуполь. Фото: ФК Кривбас
20 травня в рамках 21-го туру чемпіонату України жіночі команди Кривбас і Маріуполь зійдуться на футбольному полі. Дата проведення матчу має символізм, який пов'язаний із захисниками Азовсталі.

Післязавтра гра між Кривбасом та Маріуполем буде не просто грою. Саме 20 травня 2022 року останній оборонець гарнізону Маріуполь за наказом вийшов із заводу Азовсталь.

Криворізький клуб нагадав, що ще 2000 героїв досі перебувають в полоні у ворога. Серед цих людей є і представники ультрас руху Кривбасу та вихованець місцевої академії. 

У клубі впевнені, що згодом 20 травня має стати офіційною датою вшанування героїв Азовсталі.

«Поки ця дата не є офіційною, але ми впевнені, що саме 20 травня має стати Днем вшанування захисників Маріуполя. Символічно, що в цей день разом з криворізькими гравчинями на поле вийдуть дівчата саме з Маріуполя. Тому цей матч - не тільки спортивна подія, а й знак вшанування Героїв Азовсталі, можливість спільно показати нашу солідарність та повагу до наших захисників», - йдеться у заяві на сайті ФК Кривбас.

Нагадаємо, що полтавська Ворскла стала чемпіоном України в жіночому футболі.

Криворіжці до останнього намагалися нав'язати боротьбу за золоті нагороди, але вже так і залишаться на другому місці. В свою чергу Маріуполь наразі йде восьмим у турнірній таблиці.

Минула зустріч цих команд завершилася з розгромним рахунком 8:2 на користь Кривбасу. Матч-відповідь між командою з Маріуполя та Кривого Рогу розпочнеться о 16:00.