«Всі ідуть вгору, а він – вниз»: Панков висміяв призначення Максимова в друголіговий Звягель

Переглядів 1558
Ілля Деулін Ілля Деулін
3 голоси
«Всі ідуть вгору, а він – вниз»: Панков висміяв призначення Максимова в друголіговий Звягель
Юрій Максимов. Фото: ПФК Звягель
Відомий агент Олександр Панков, який відомий роботою з Артемом Мілевським, «потроллив» новопризначеного тренера друголігового Звягеля Юрія Максимова.

Юрій Максимов, який нещодавно отримав посаду головного тренера в команді Другої ліги – Звягелі, отримав насмішку в свій бік з боку агента Олександра Панкова.

Футбольний агент із гумором припустив, що наступним місцем роботи фахівця стане медійний клуб Хлопаки, про що написав у своєму профілі в Instagram.

«Всі йдуть кар'єрними сходами вгору, тільки Юрій Вільйович, як завжди, вниз. Наступний етап – це медійний футбольний клуб Хлопаки. Хлопаки, готуйте пропозицію, скоро тигр буде в клітці», – написав Панков.

  • Відомо, що між Панковим та Максимовим існує давній конфлікт, який триває ще з 2021 року. Тоді тренер працював у Ворсклі і йому не підійшов клієнт Панкова Адерінсола Есеола, який отримував мало ігрового часу.
  • Компанія Панкова One Football Agency має в своєму портфоліо багатьох діючих та колишніх українських футболістів. У тому числі й ексфорварда Динамо та національної збірної України Артема Мілевського.