«Вважає, що зеніт може конкурувати?»: екстренер збірної України поставив на місце російського функціонера

Переглядів 838
Максим Недавній Максим Недавній
3 голоси
 «Вважає, що зеніт може конкурувати?»: екстренер збірної України поставив на місце російського функціонера
Рауль Ріанчо. Фото: Google
Колишній тренер київського Динамо та національної збірної України Рауль Ріанчо прокоментував висловлювання генерального директора російського зеніту Олександра Медведєва.

Генеральний директор зеніту Олександр Медведєв заявив, що пітерський клуб міг би конкурувати з провідними європейськими командами, якщо б росіяни були допущені до єврокубкових турнірів.

Іспанський фахівець Рауль Ріанчо, який має досвід роботи тренером у київському Динамо та національній збірній України, заперечив російському функціонеру.

«Медведєв вважає, що зеніт міг би конкурувати із будь-яким європейським клубом? Присутність Малкома у збірній Бразилії не є показником рівня зеніту. Ніхто не каже, що Аль-Наср Кріштіану Роналду може боротися з ПСЖ, Реалом, Манчестер Сіті. А він теж за збірну Португалії виступає!», – сказав Ріанчо.

26-річний вінгер зеніта Малком був викликаний до збірної Бразилії для участі у товариських матчах проти Гвінеї (17 червня) та Сенегалу (20 червня). Гравець може дебютувати у національній команді.

«Ліга чемпіонів – турнір, у якому беруть участь найкращі команди Європи, це найвищий рівень у світовому футболі. Не всі команди можуть дотягнутися до нього», – наводить слова Ріанчо сайт Metaratings.

  • 63-річний Ріанчо працював у тренерських штабах Олега Блохіна та Сергія Реброва у київському Динамо з 2014-го по 2016 рік.
  • Іспанець входив до тренерського штабу Андрія Шевченка у національній збірній України з 2016-го по 2018 рік.
  • Рауль працював у московському спартаку з 2018 по 2021 рік.
  • Усі російські клуби та збірні були відсторонені від міжнародних турнірів під егідою УЄФА та ФІФА після початку повномасштабної війни в Україні.