Вже шукають заміну Мудрику: джерело розкрило дві позиції, які Шахтар посилюватиме цієї зими

Переглядів 2308
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Вже шукають заміну Мудрику: джерело розкрило дві позиції, які Шахтар посилюватиме цієї зими
Михайло Мудрик. Фото: ФК Шахтар
Шахтар збирається посилити команду до найближчого трансферного вікна. У другій частині сезону на «гірників» чекає напружена боротьба за чемпіонство, а також майбутнє протистояння з Ренном у стикових матчах Ліги Європи.

Декілька днів тому Шахтар оголосив про підписання правого захисника з Грузії Георгія Гочолейшвілі. Однак на цьому керівництво «гірників» зупинятись не збирається.

«Наскільки я знаю, Шахтар шукає лівого захисника та вінгера. Я думаю, що насамперед лівого вінгера як опцію заміни Михайла Мудрика», – розповів журналіст Віктор Вацко в ефірі програми «Вацко Live».

Зазначимо, що цього сезону на лівому фланзі захисту Шахтаря переважно виступає колишній динамівець Богдан Михайліченко, орендований у бельгійського Андерлехта до кінця червня 2023 року. У його активі 17 матчів в УПЛ та Лізі чемпіонів (один гол та чотири асисти).

Раніше повідомлялося, що Арсенал налаштований виграти гонку за Михайла Мудрика в січні. Шахтар згоден ухвалити угоду на 40 мільйонів фунтів стерлінгів плюс додаткові бонуси.

Нинішнього сезону у всіх матчах за Шахтар Мудрик провів 18 матчів, забив десять голів і віддав вісім результативних передач. Зазначимо, що контракт Мудрика із Шахтарем розрахований до 31 грудня 2026 року.

X