«Вже треба тримати хлопців»: головний тренер Дніпра-1 Кучер відмовився критикувати склад своєї команди

Переглядів 468
Олександр Калінін Олександр Калінін
1 голос
«Вже треба тримати хлопців»: головний тренер Дніпра-1 Кучер відмовився критикувати склад своєї команди
Олександр Кучер, фото: ФК Дніпро-1
Головний тренер Дніпра-1 Олександр Кучер поділився очікуваннями від домашнього матчу проти кіпрського АЕКу у рамках плей-офф кваліфікації Ліги Європи 2022/23.

Наставник Дніпра-1 Олександр Кучер розповів про останні новини із табору дніпрян перед завтрашньою грою. Цей поєдинок стане першою єврокубковою грою в історії спортклубівців.

«Готуємось у плановому режимі, хлопці заряджені, вже треба, напевно, тримати трохи та заспокоювати, щоб не перегоріли».

Кучер очікує побачити від своїх футболістів, на що здатний Дніпро-1 після восьми місяців з моменту останньої офіційної гри. При цьому український спеціаліст не має претензій до кадрового складу команди.

«Задоволений незадоволений складом – не бачу сенсу про це говорити. Є 11, 13, 15 гравців, не має значення. Хто хоче грати, той завтра вийде і гратиме за країну, за місто, за команду. Цим усе буде сказано. – сказав Кучер на передматчевій прес-конференції.

Завтрашній матч між Дніпром-1 та АЕКом у словацькому Кошиці розпочнеться о 21:00 за київським часом, зустріч у відповідь на Кіпрі пройде 25 серпня.

У разі проходу плей-офф раунду, Дніпро-1 виступатиме на груповій стадії Ліги Європи. Якщо дніпряни не пройдуть кваліфікацію ЛЄ, то зіграють у групі Ліги конференцій.