«Я б не казав про розчарування»: агент Циганкова підбив підсумки сезону Жирони – вона не вийшла в єврокубки

Переглядів 963
Максим Недавній Максим Недавній
3 голоси
«Я б не казав про розчарування»: агент Циганкова підбив підсумки сезону Жирони – вона не вийшла в єврокубки
Фото: ФК Жирона
Голова ради правління Жирони та агент Віктора Циганкова Пере Гвардіола підбив підсумки минулого сезону Ла Ліги для команди. Функціонер не переймається невиходом команди в єврокубки.

Пере Гвардіола залишився задоволений результатами Жирони навіть незважаючи на те, що їй не вдалося вийти в єврокубки за підсумками минулого сезону в чемпіонаті Іспанії.

«Результат сезону позитивний, і ми дуже пишаємось тим, як пройшли шлях. Ми могли вийти в єврокубки в останніх турах, змагаючись до кінця, але нам не вдалося цього досягти. Незважаючи на це, важливо було зберегти прописку в Ла Лізі, що ми і зробили».

Функціонер не переймається невдачею з потраплянням до кваліфікації Ліги конференцій, а натомість знайшов позитивні моменти у грі команди.

«Я не говорив би про розчарування, мова скоріше про можливість, яку не вдалося реалізувати. Ми повинні бути щасливими і пишатися тим, що ми зробили, і як це було досягнуто. Гра, яку ми показали, була дуже гарною. Ми зробили все, що могли», – наводить слова Гвардіоли Mundo Deportivo.

  • Жирона посіла десяте місце у турнірній таблиці після 38-ми турів Ла Ліги;
  • 25-річний вінгер команди Віктор Циганков навіть опублікував пост у своєму інстаграмі, в якому висловив розчарування підсумковим результатом;
  • У минулій кампанії українець зміг забити три голи та зробити шість результативних передач у 19 поєдинках за Жирону;
  • Контракт Циганкова розрахований до літа 2027 року. Ціна на українського вінгера на порталі Transfermarkt складає 22 млн євро.