«Я буду гризти за свою країну»: Кащук поділився очікуваннями від другого матчу на Євро-2023

Переглядів 2445
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2 голоси
«Я буду гризти за свою країну»: Кащук поділився очікуваннями від другого матчу на Євро-2023
В матчі проти Хорватії Кащук був нестримним. Фото: УАФ
Півзахисник молодіжної збірної України Олексій Кащук, який став головним героєм гри проти Хорватії, поділився очікуваннями від наступної гри синьо-жовтих проти Румунії.

Вінгер азербайджанського Сабаху, автор першого голу синьо-жовтої дружини на Євро-2023 у ворота збірної Хорватії (2:0) Олексій Кащук, розповів про те, як він почувається у збірній та налаштування на наступний поєдинок.

«Мені дуже приємно, що головний тренер мені довіряє, і від себе я роблю все залежне, аби допомогти збірній. Я два роки не був у цій збірній, хотів скористатись цим шансом. 

Мені цей шанс випав, і я буду гризти за свою країну, за себе, за всіх, хто є в цій команді», - сказав Кащук відповідаючи на питання, як він почувається в таборі збірної України після тривалої відсутності.

Наступними, кого може погризти чи покусати Кащук та його партнери по команді, будуть однолітки з батьківщини Влада Цепеша, відомого в історії як Дракула, зі збірної Румунії.

«Очікування від матчу проти Румунії? Очікування великі. Це другий матч, у якому ми можемо перемогти, покращити шанси на вихід з групи. Вважаю, що прийде багато вболівальників, і це буде для нас велика мотивація», – сказав Кащук у відповідь на запитання журналістки Суспільного про налаштування на поєдинок проти Румунії.

  • Кащук був визнаний найкращим гравцем переможного для жовто-синіх матчу з Хорватією на Євро-2023 (U-21).
  • У сезоні 22/23 Сабах посів друге місце в Прем’єр-лізі Азербайджана. 
  • Кащук з 16 голами в активі посів четверте місце в списку найкращих бомбардирів ліги.
  • Наступні матчі команда Руслана Ротаня зіграє з Румунією (24.06) та з Іспанією (27.06).
  • Молодіжне Євро-2023 проходить в Румунії та Грузії з 21 червня до восьмого липня. Фінал відбудеться в Батумі.