«Я був максимально щирим»: тренер Бенфіки висловився про конфлікт з конкурентом Трубіна

Переглядів 3988
Дмитро Котков Дмитро Котков
3 голоси
«Я був максимально щирим»: тренер Бенфіки висловився про конфлікт з конкурентом Трубіна
Рогер Шмідт. Фото: Google
Німецький наставник Бенфіки Рогер Шмідт дав коментар з приводу ситуації навколо грецького голкіпера лісабонців Одіссеаса Влаходімоса, який може змінити клубну прописку.

Головний тренер Бенфіки Рогер Шмідт прокоментував конфлікт з грецьким голкіпером лісабонців Одіссесом Влаходімосом, який був не включений у заявку команди на матч чемпіонату Португалії проти Ештрела Аамадори (2:0).

«Я вже все про це сказав. Немає нових розмов. Усе зрозуміло. Я завжди намагаюся бути дуже щирим у своїй думці про гравців. Я був максимально щирим. Це було не в найкращій формі. Справа не в тому, щоб критикувати людину. Робота тренера полягає в тому, щоб аналізувати і, якщо потрібно, критикувати команду. Це нормально», – цитує Шмідта MaisFutebol. 

Також німецький спеціаліст додав такі слова:

«Я також спілкувався з командою. Ми в Бенфіці, ми в професійному футболі. Усі гравці знають, що вони повинні бути на вершині, щоб грати за Бенфіку», - сказав коуч, не уточнивши, чи попросив грецький воротар про трансфер у інший клуб.

  • У новому сезоні Прімейри Португалії Бенфіка програла Боавішті (2:3) та здолала Ештрела Амадору (2:0). В обох матчах український воротар Анатолій Трубін залишився на заміні.
  • Завтра, 26 серпня лісабонці зіграють проти Жил Вісенте. Початок матчу о 22:30.