«Я був у шоці»: Ротань розповів, що екс-тренер збірної України писав йому СМС

Переглядів 7242
Євген Чепур Євген Чепур
2 голоси
«Я був у шоці»: Ротань розповів, що екс-тренер збірної України писав йому СМС
Руслан Ротань. Фото: УАФ
Руслан Ротань, який є виконувачем обов'язків головного тренера національної збірної України, а також наставником української «молодіжки» та ФК Олександрія, розповів, як переймав досвід у Андреа Мальдери.

Руслан Ротань зізнався, що йому подобається робота італійського фахівця Андреа Мальдери, який обіймав посаду асистента Андрія Шевченка у збірній України з 2016 до 2021 року. 

«Я був на тренуваннях Мальдери. Коли він працював у штабі Шевченка у збірній, то мене як наставника «молодіжки» завжди були раді бачити. Я намагався активно спілкуватися із помічниками Шевченка».

Ротань зазначив, що Мальдер завжди був відкритий до колег під час своєї роботи в Україні.

«Мальдера було відкрито всім. Володимир Єзерський також відвідував його тренування. Він завжди був готовий дати пораду і підтримати, якщо це було необхідно».

Тренер наголосив, що навіть після свого від'їзду з України Мальдера продовжив стежити за іграми молодіжної збірної та писав Ротаню після червневого матчу з Францією (3:3) у рамках кваліфікації на молодіжний чемпіонат Європи 2023 року.

«Він бачив наші недавні ігри. Після матчу із Францією писав СМС-ки. Я був у шоці. Думав, що він уже давно забув про збірну. Він дуже професійна та хороша людина Руслан Ротань», – розповів Ротань в інтерв'ю ТаТоТаке.

Нагадаємо, що Ротаню належить розпочинати з національної збірної України кваліфікацію на Євро-2024. 26 березня команда зіграє перший матч у гостях із Англією.