«Я дійсно думав»: Ребров відповів на чутки щодо його конфлікту з лідером Аль–Айну

Переглядів 5635
Євген Чепур Євген Чепур
3 голоси
«Я дійсно думав»: Ребров відповів на чутки щодо його конфлікту з лідером Аль–Айну
Сергій Ребров. Фото ФК Аль-Айн
Головний тренер Аль-Айна Сергій Ребров після домашнього матчу з Аль-Шарджею (2:0) у 23-му турі чемпіонату ОАЕ прокоментував чутки ЗМІ про те, що в цьому поєдинку не мав узяти участь нападник Коджо Лаба.

Сергій Ребров відповів на спекуляції преси з приводу нібито свого конфлікту з форвардом Коджо Лаба,який провів повний матч із Аль-Шарджею та оформив дубль.

«Не відкрию секрет, якщо скажу вам, що я дійсно думав дати гравцеві відпочинок у сьогоднішньому матчі, тому що він відчував невеликий м'язовий біль. Він зіграв у поточному сезоні багато матчів».

Ребров підкреслив, що футболіст сам ухвалив рішення зіграти у важливому для команди поєдинку.

«Коли я зустрівся з ним і пояснив йому важливість зустрічі з Аль-Шарджею в лізі, гравець підтвердив свою готовність брати участь у протистоянні, і дійсно виступив чудово», - цитує Реброва сайт Аль-Айна.

Нагадаємо, що чутки про конфлікт Реброва з Лаба почали поширюватися після домашнього матчу Аль-Айна з Аль-Фуджайрою (2:0) у 18-му турі місцевої першості. Тоді нападник не реалізував пенальті в першому таймі і був замінений за 15 хвилин до кінця гри.

Лаба в поточному сезоні провів за команду 31 матч, у яких забив 27 голів і віддав вісім результативних передач.

Аль-Айн за три тури до фінішу сезону посідає друге місце в турнірній таблиці і відстає від лідера Аль-Ахлі на три очки.