«Я йому вже прізвисько вигадав – офіціант»: Леоненко – про кумедний епізод із Бесєдіним

Переглядів 1646
Євген Чепур Євген Чепур
2 голоси
«Я йому вже прізвисько вигадав – офіціант»: Леоненко – про кумедний епізод із Бесєдіним
Артем Бесєдін. Фото: Динамо
Колишній форвард Динамо, а нині футбольний експерт, Віктор Леоненко прокоментував кумедний епізод із Артемом Бесєдіним, що стався під час матчу з Металістом 1925 року.

Перший тайм матчу з Металістом 1925 року Беседін провів на лавці. В одному з епізодів камера зафіксувала, як форвард киян розливає з термоса чай своїм одноклубникам.

Віктор Леоненко поділився думкою про ситуацію.

«Я йому вже прізвисько вигадав – офіціант. Дивлячись як розливає напої Бесєдін, напевно, вже і мені час повертатися у футбол. Багато хто сміявся з відео, а мені від цього сумно, бо пишатися нема чим, от і показують, як він розливає напої.

Я сміявся б від того, якби він сидів у валянках чи чоботях. Тому що коли дивлюся на його техніку, таке відчуття, що він грає у валянках чи чоботях», – сказав Леоненко у коментарі Fanday.net.

Відео з Бесєдіним у ролі офіціанта можна подивитись у телеграм-каналі Fanday.net.

Зазначимо, що Бесєдін вийшов у другому таймі, проте не зміг принести перемогу Динамо над Металістом 1925 – матч завершився у нульову нічию.

Цього сезону Бесєдін взяв участь у 19 матчах Динамо, відзначившись лише одним асистом, що є досить скромним показником для форварда.