«Я казав правду»: Ротань розповів про взаємовідносини з колишнім президентом Дніпра Коломойським

Переглядів 9349
Євген Чепур Євген Чепур
3 голоси
«Я казав правду»: Ротань розповів про взаємовідносини з колишнім президентом Дніпра Коломойським
Ігор Коломойський. Фото: Google
Руслан Ротань, яки є виконувачем обов'язків головного тренера національної збірної України, а також головним тренер української «молодіжки» та ФК Олександрія розповів, чому не боявся критикувати Ігоря Коломойського.

Руслан Ротань під час гри за Дніпро не боявся критикувати президента клубу та мільярдера Ігоря Коломойського. Тренер розповів, що не отримував відповідної реакції від власника клубу.

«Реакції у відповідь від Коломойського на мої слова не було. Я взагалі не вважаю, що його критикував. Я казав правду. Бувало, Коломойський критикував мене і мав на це право. Я вважаю, що в наших розбіжностях не було жодної агресії».

Ротань заявив, що на даний момент у них із бізнесменом немає жодних претензій.

«У нас були певні непорозуміння. Чисто по-людськи я вважав, що в якихось моментах Коломойський чинив неправильно, і я про це говорив. Він сприймав це по-своєму. Між нами немає жодних невирішених питань», – зазначив Ротань в інтерв'ю програмі ТаТоТаке.

Нагадаємо, що Руслан Ротань виступав за Дніпро з 1999 до 2005 року, а потім ще з 2007 по 2017 рік. Усього за команду він провів 414 матчів, у яких забив 45 голів і віддав 42 результативні передачі.