«Я хочу більше грати в атаці, як Ешлі Коул»: Миколенко висловився перед матчем з МЮ

Переглядів 3009
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
«Я хочу більше грати в атаці, як Ешлі Коул»: Миколенко висловився перед матчем з МЮ
Віталій Миколенко. Фото: Евертон
Український захисник Евертона Віталій Миколенко напередодні важливого поєдинку Прем’єр-ліги Англії з Манчестер Юнайтед розповів про результати «ірисок», про свою форму та роботу з Ешлі Коулом.

Віталій Миколенко перед грою з Манчестер Юнайтед оцінив власну гру, своєї команди, а також розповів про свої відносини з Ешлі Коулом.

«Так, ми виграли дві попередні гри, чого і хотіли. Можливо, проти Саутгемптона ми зіграли не дуже добре, але ми перемогли на виїзді, і це чудове відчуття. Перед поєдинком з Вест Гемом у нас було чотири нічиї, і ми дуже хотіли цієї перемоги. Це було важливо для нашої впевненості. Здобувши перемогу, ми продовжили перемагати в Саутгемптоні, що нам і потрібно робити. Зараз ми зосереджені на наступній зустрічі, щоб продовжити перемагати.

Наступний матч з Манчестер Юнайтед ми хочемо виграти. Це буде важкий поєдинок, але ми гратимемо на «Гудісоні». Ми знаємо, що наші фанати створять для нас дуже хорошу атмосферу для гри. Ми всі разом будемо йти до перемоги. Нам не потрібно нічого надміру думати. Зараз початок довгого сезону, і нам просто потрібно здобути три очки», – сказав Миколенко в інтерв’ю прес–службі Евертона.

Також український футболіст оцінив рівень своєї форми та розповів про свої відносини з тренером Евертона Ешлі Коулом.

«Я хочу грати краще, тому що знаю, що іноді робив помилки в матчах. Це нормально для всіх гравців. Але я хочу зіграти краще в наступній грі. Манчестер Юнайтед – хороший суперник, і я впевнений, що можу бути краще.

Що скажу про тренера-асистента Евертона Ешлі Коула? Ми з ним багато говоримо про мою гру, про мою форму тіла, мої рухи... Я дивлюся відео з Ешлі, коли він грав за Челсі, і вивчаю їх. Він був агресивним. І я хочу бути таким, як він, я хочу більше грати в атаці». 

Віталій Миколенко у цьому сезоні АПЛ зіграв вісім матчів, у яких результативними діями не відзначався.

На даний момент Евертон, набравши десять очков, знаходиться на 11-му місці в АПЛ. Матч Евертон – Манчестер Юнайтед відбудеться 9-го жовтня. Початок зустрічі о 21:00.