«Я хотів зайнятися самокритикою»: ексдинамівець Вербич зробив відверте зізнання напередодні матчів з Дніпром-1

Переглядів 430
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
1 голос
«Я хотів зайнятися самокритикою»: ексдинамівець Вербич зробив відверте зізнання напередодні матчів з Дніпром-1
Беньямін Вербич. Фото: ФК Панатінаїкос
Словенський вінгер Панатінаікоса Беньямін Вербич, який до 2022 року виступав за Динамо, розповів про підготовку до матчів з Дніпром-1 у Лізі чемпіонів.

Ексфутболіст Динамо Беньямін Вербич розповів про початок нового сезону в Панатінаікосі і про своє особисте перезавантаження.

«Я хотів почати літню підготовку з чистою головою. Перш за все, я хотів зробити це сам, зайнятися самокритикою. Завжди треба дивитися на власні помилки, а не на те, що роблять інші.

Коли ти знаходиш ритм через ігри, коли ти дихаєш через ігри, це зовсім інше. Я дуже хочу бути тим, ким я повинен бути, і допомогти команді стати ще кращою».

Також вінгер висловився щодо підготовки до матчів проти Дніпра-1, з яким Панатінаікос зустрінеться у другому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів.

«Попереду нас чекає ще одне дуже важке випробування проти Райо Вальєкано, і ми хочемо зіграти дійсно хорошу гру, щоб бути ще більш підготовленими до матчів проти Дніпра-1», – сказав футболіст для Sportday.

  • Матчі між Дніпром-1 і Панатінаікосом відбудуться 25 липня і першого серпня. Першу гру дніпряни проведуть номінально вдома у Словаччині.
  • Грецька команда минулого сезону посіла друге місце в чемпіонаті Греції.
  • За команду з Афін окрім Вербича рекордний трансфер на вхід в історії Шахтаря Бернард, за якого «гірники» заплатили 25 мільйонів євро.
  • Словенський футболіст перейшов до Панатінаікоса з Динамо у 2022 році на правах вільного агента і в минулому сезоні зіграв 29 матчів, в яких забив три голи та віддав два асисти.
  • До стану киян він перейшов у 2018 році із Копенгагена за чотири мільйони євро. У складі біло-синіх словенець провів 121 гру, в яких відзначився 37 голами та віддав 12 результативних передач.