«Я люблю Евертон. Як я можу не любити?»: Миколенко розповів, як ставиться до ліверпульського клубу

Переглядів 3249
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
«Я люблю Евертон. Як я можу не любити?»: Миколенко розповів, як ставиться до ліверпульського клубу
Віталій Миколенко. Фото: ФК Евертон
Лівий український захисник англійського Евертона Віталій Миколенко згадав свої перші тижні в «ірисках». Також українець поділився своїми почуттями до свого ліверпульського клубу.

Лівий захисник Евертона та збірної України Миколенко згадав, як персонал «ірисок» ставився до нього. Також українець зізнався у любові до мерсисайдського клубу.

«Я люблю Евертон. Як я можу не любити? Пишаюся тим, що виступаю за цей клуб.

У перший же день, коли я приїхав сюди, то кожен привітав мене з розпростертими обіймами. Чесно кажучи, я був вражений. Пам’ятаю, коли кожен вітав мене на тренувальній базі: «Гаразд, хлопче», «Ти в порядку, синку?». Це багато для мене значило».

Миколенко висловився щодо міста, фанатів та своїх партнерів по команді. Українець поважає кожну людину в клубі.

«Люблю своїх одноклубників, кожного з них. Персонал і фанів теж. Думаю, вони мене поважають, а я неймовірно поважаю їх.

Місто Ліверпуль теж подобається. Мені до вподоби деколи гуляти, насолоджуватися ресторанами. Зараз все трохи по-іншому, але мені подобалося, коли у перші місяць чи два я міг гуляти, а ніхто не знав, хто я», – сказав Миколенко.  

Миколенко цього сезону провів за Евертон у всіх турнірах 24 матчі. Результативними діями не вирізнявся. Контракт гравця з клубом діє до 30 червня 2026 року. Transfermarkt оцінює гравця у 22 мільйони євро.

X