«Я не можу дати більшого Дніпру-1»: Красніков оголосив про звільнення і назвав свою нову команду

Переглядів 11195
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
5 голосів
«Я не можу дати більшого Дніпру-1»: Красніков оголосив про звільнення і назвав свою нову команду
Євген Красніков та Олександр Кучер. Фото: Метал
Спортивний директор Дніпра-1 Євген Красніков оголосив про свій відхід із дніпровського клубу. Функціонер повертається до харківського Металіста.

У керівництві Дніпра-1 відбудуться зміни – спортивний директор клубу Євген Красніков після року роботи у стані СК оголосив про своє звільнення. Про це повідомив відомий інсайдер Ігор Циганик, навівши пряму мову Краснікова.

«Якби вдалося виграти чемпіонат, вважав би для себе сезон успішним. Після закінчення сезону, я довго розмірковував над цим рішенням, але вважаю його абсолютно вірним, бо більшого ніж я дав, на сьогоднішній момент Дніпру-1 я дати не можу.

І тому звернувся до генерального (виконавчого, – прим. «УФ») директора Андрія Русола з проханням звільнити мене з посади спортивного директора».

Функціонер також оголосив про своє повернення до харківського Металіста, де раніше він працював з 2005-го по 2013 роки спортивним директором та віце-президентом з 2021-го по 2022-й.

«Найближчим часом я планую повернутися до роботи в Металісті!», – наводить слова Краснікова у своєму твіттері Циганик.

  • Раніше, окрім Металіста, 48-річний фахівець працював у таких клубах, як харківський Арсенал (2002-2005), Динамо (2018-2020) та Метал (2020-2021).
  • За підсумками минулого сезону Дніпро-1 посів другу сходинку в УПЛ.
  • У четвер, 17 серпня, команда Олександра Кучера зіграє матч-відповідь проти Славії у третьому раунді кваліфікації до Ліги Європи. Першу гру дніпряни програли із рахунком 0:3.