«Я не можу уявити Зінченка в іншій команді. Він там буде не потрібен»: Леоненко виніс вирок українцю

Переглядів 5878
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
«Я не можу уявити Зінченка в іншій команді. Він там буде не потрібен»: Леоненко виніс вирок українцю
Олександр Зінченко. Фото: ФК Арсенал
Колишній гравець Динамо та збірної України, а нині відомий експерт Віктор Леоненко вважає, що Олександр Зінченко не заграє в будь-якій іншій команді, окрім Арсеналу.

В ексклюзивному інтерв’ю для Fanday.net Віктор Леоненко пояснив, чому Гвардіола та Артета використовують Зінченка на позиції лівого захисника.

«Що стосується Зінченка, то буде цікаво подивитися, як він виглядатиме зі збірною Англії. Можу достеменно сказати, що він не лівий захисник. В Арсеналі він так грає, бо «каноніри» постійно тримають м'яч і люблять контролювати гру. 

Я не можу уявити Зінченка в іншій команді, яка не контролює м'яч. Він там просто не буде потрібен. Зінченко в Арсеналі грає не на місці чистого лівого захисника, а скрізь зі зміщенням в опорну зону».

Нагадаємо, що Зінченко приєднався до Арсеналу на старті поточної кампанії з Манчестер Сіті за 35 мільйонів євро.

«Містянам» український лівий захисник належав із 2016 по 2022 рр. З командою Пепа Гвардіоли він виграв 11 внутрішніх трофеїв, серед яких чотири чемпіонства АПЛ.

Нинішнього сезону 26-річний футболіст провів за «канонірів» 27 матчів, у яких забив один гол і зробив два асисти. Арсенал із Зінченком йде до свого першого чемпіонства з 2004 року.

X