«Я не вагався, мені подобається цей проект»: Рамірес озвучив найближчу ціль свого нового клубу

Переглядів 139
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
«Я не вагався, мені подобається цей проект»: Рамірес озвучив найближчу ціль свого нового клубу
Ерік Рамірес. Фото: ФК Динамо
Нападник київського Динамо Ерік Рамірес на правах однорічної оренди перейшов у колумбійський Атлетіко Насьональ, у якого буде право викупу.

На своїй першій прес-конференції після переходу в Атлетико Насьйонал орендований у Динамо нападник Ерік Рамірес розповів, що мав багато пропозицій із Європи. Проте, дізнавшись про інтерес від колумбійського клубу, венесуелець відразу вирішив перейти до нього.

«Коли я дізнався, наскільки мене хоче Атлетико Насьонал, я не вагався. Мені подобається цей проект. Я усвідомлюю всю відповідальність за носіння цих кольорів та важливість Кубка Лібертадорес для клубу», - цитує Рамірес soyverdolaga.com.co

Також Ерік висловився про свій потенційний дебют за нову команду, який може відбутися вже у четвер у матчі проти Россінгу.

«Безумовно, ми збираємось взяти три очки. Це наша мета і ми працювали для цього весь тиждень», - додав Рамірес.

  • 24-річний Рамірес перейшов у Динамо зі словацької Дунайської Стреди в липні 2021 року за 1,75 мільйона євро.
  • Провів у складі біло-синіх 20 матчів, у яких забив чотири голи та зробив одну результативну передачу.
  • Перебуваючи на контракті в Динамо, Рамірес на правах оренди грав за хіхонський Спортинг (2022) та братиславський Слован (2022/23).
  • Контракт венесуельського форварда з київським клубом діє до червня 2026 року. Transfermarkt оцінює гравця у 700 тисяч євро.