«Я не задоволений»: Почеттіно не сподобалися слова Мудрика – пояснюємо, що сталося у Челсі

Переглядів 38286
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
14 голосів
«Я не задоволений»: Почеттіно не сподобалися слова Мудрика – пояснюємо, що сталося у Челсі
Маурісіо Почеттіно та Михайло Мудрик. Фото: Google
Головний тренер лондонського Челсі Маурісіо Почеттіно невдоволений, що гравці його клубу за його спиною займаються фамільярністю, роздаючи інтерв’ю про команду і її внутрішні справи.

Днями український легіонер Челсі Михайло Мудрик розповів про спілкування з головним тренером команди Маурісіо Почеттіно, заявивши, що аргентинський наставник за короткий час зумів створити товариську атмосферу в команді.

«У нас не настільки офіційні відносини. Прості відносини.

Мені здається, йому простіше і футболістам теж», – зізнався Мудрик в інтерв’ю YouTube-каналу «Бомбардир».

Й от на пресконференції напередодні поєдинку другого туру англійської Прем’єр-ліги проти Вест Гему (20 серпня) вже Почеттіно було задано питання про те, чи знає він, хто з його підопічних бачить в ньому більше товариша, ніж тренера, натякаючи, але не називаючи прізвище Мудрика.

«Я незадоволений. Чи можете ви назвати мені імена? 

Бути сильним, як тренер, але також бути дружелюбним, і бути чесним, бути жорстким. У деяких моментах я щасливий. В інших я розчарований», – наводить слова Почеттіно видання Football.London.

Аргентинець також додав, що все ж він воліє бути кращим тренером, ніж другом. Але в відповіді аргентинця точно зрозуміло – інтрев’ю Мудрика українському блогеру Роману Бебеху, він точно не дивився.

  • Михайло Мудрик перейшов до Челсі у січні цього року із донецького Шахтаря за 100 мільйонів євро: 70 є фіксованою сумою, 30 – бонусами.
  • Контракт Мудрика з лондонським клубом розрахований до 2031 року.
  • В минулому сезоні АПЛ Мудрик зіграв за свій клуб 17 матчів в усіх турнірах: дві результативні передачі.