«Я покинув Шахтар неохоче»: Де Дзербі здивував чемпіонатами, в яких хоче себе проявити

Переглядів 1207
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Я покинув Шахтар неохоче»: Де Дзербі здивував чемпіонатами, в яких хоче себе проявити
Роберто де Дзербі. Фото: Google
Колишній головний тренер Шахтаря Роберто Де Дзербі, котрий нині очолює Брайтон, прокоментував своє майбутнє на тлі чуток про інтерес до нього з боку Інтера та Роми.

Головний тренер Брайтона Роберто Де Дзербі заявив, що щасливий працювати в Англії

«Мені пощастило працювати тут. Я знайшов команду, яка вже звикла грати сміливо та змінювати схему під час матчу. Потім, очевидно, я вклав трохи свого».

Фахівець наголосив, що не вів переговорів з іншими клубами щодо можливого трансферу.

«Я ні з ким не розмовляв, але думаю, що просто зараз, для мене важливо залишитися тут. Мені довелося покинути Шахтар після восьми місяців роботи, і я зробив це неохоче. Відхід із Брайтона після цього часу означатиме, що роботу не дороблено».

Де Дзербі зараз хоче залишитися в Брайтоні.

«Я хочу лишитися. Мені доведеться поговорити з менеджментом клубу та обговорити, чого вони очікують, чого хочуть, які їхні амбіції».

Тренер також зазначив, що бажає у майбутньому попрацювати у Німеччині і навіть у Бразилії.

«Рано чи пізно мені доведеться переїхати. Я хотів би якось повернутися до Італії, але я хотів би отримати інший досвід за кордоном: у Німеччині та Бразилії», – наводить слова тренера Calciomercato.it.

Нагадаємо, що Де Дзербі очолював Шахтар у сезоні 2021/22. З командою він встиг виграти Суперкубок України, проте після початку повномасштабної війни Росії проти України розірвав контракт із «гірниками» за взаємною згодою.

Брайтон фахівець ухвалив у вересні минулого року. Команда під його керівництвом посідає восьме місце в АПЛ за дев'ять матчів до фінішу сезону. Від зони Ліги чемпіонів підопічні Де Дзербі відстають на сім пунктів, але мають гру у запасі.