«Я помилився і не боюсь про це сказати»: Мудрик розчарував колишнього півзахисника Челсі

Переглядів 23370
Ілля Деулін Ілля Деулін
11 голосів
«Я помилився і не боюсь про це сказати»: Мудрик розчарував колишнього півзахисника Челсі
Михайло Мудрик. Фото: Google
Півзахисник Челсі кінця дев’яностих Густаво Поєт заявив, що взимку помилився у оцінці трансферу Михайла Мудрика, назвавши вінгера «неймовірним», втім, уругваєць готовий дати українцю час.

Виступи вінгера Михайла Мудрика за Челсі поки не можна назвати видатними. В 17 матчах за «аристократів» українець так і не відзначився забитими м’ячами, а лише двома асистами.

Це розчаровує і колишніх гравців Челсі, наприклад, Густаво Поєта, який виступав у складі «аристократів» з 1997 по 2001 роки:

«Взимку я припустився помилки і не боюся про це сказати. Коли Челсі підписав Мудрика, я думав, що це видатна подія. Я подумав: «Вау, який неймовірний гравець!»».

Втім, уругваєць впевнений, що вінгеру треба дати час:

«Потім я згадав, що сталося зі мною та багатьма іншими іноземними гравцями, коли вони вперше переїхали до Англії - всі люди різні, і всім нам потрібно різний час, щоб адаптуватися до футболу», – зазначив Поєт у інтерв'ю 888sport.

  • Поєт за чотири роки у Челсі провів 105 матчів та забив 36 голів.
  • Разом з «аристократами» півзахисник став володарем Кубка, Суперкубка Англії та Кубка англійської ліги, а також тріумфував у Кубку володарів Кубків та Суперкубку УЄФА.
  • Мудрик приєднався до Челсі взимку 2023 року з Шахтаря за 100 мільйонів євро.