«Я схиляюся до того, що буде він призначений»: Скрипник назвав нового головного тренера збірної Німеччини

Переглядів 487
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
1 голос
«Я схиляюся до того, що буде він призначений»: Скрипник назвав нового головного тренера збірної Німеччини
Юліан Нагельсманн. Фото: Getty Images
Головний тренер Ворскли Віктор Скрипник, який раніше грав та працював у Бундеслізі, висловився щодо ситуації навколо нового наставника збірної Німеччини.

Нещодавно стало відомо про звільнення Хансі Фліка з посади головного тренера збірної Німеччини. Одним з фаворитів на його заміну є екснаставник Баварії Юліан Нагельсманн.

Віктор Скрипник поділився свої поглядом на цю ситуацію в ексклюзивному інтерв'ю для сайту Sport-express.ua.

«У кожної партії, яка пропонуватиме свого кандидата, будуть свої аргументи. Є партія Баварії, партія Дортмунда. За регіонами. Південь, можна сказати, аристократи (Хоффенхайм, Аугбсбург, Баварія).

Найвпливовіша з них? Рейн-Вестфалія (Кельн, Шальке, Гладбах, Дортмунд, Бохум, – прим. «УФ»). Нагельсманн зробив кар'єру на Півдні, але його скандальний відхід із Баварії трохи вдарив по репутації. Я схиляюся до того, що буде він призначений».

Також головний тренер Ворскли відповів на запитання, чому у Німеччині не розглядають можливість призначення іноземного фахівця.

«Там дуже важливе знання мови, насамперед. Часу не так багато до Євро залишилося. Потрібна та людина, яка зсередини знає німецький футбол, гравців знає. У цих аспектах перевага у Нагельсманна», – сказав Скрипник для Sport-express.ua.

  • Нагадаємо, що Євро-2024 пройде у Німеччині. Це буде перший домашній великий турнір для цієї країни з 2006 року, коли вони приймали чемпіонат світу.
  • Після завершення ігрової кар'єри у Вердері у 2004 році, Скрипник майже десять років тренував різні юнацькі команди клубу, поки у 2014 році не очолив основну команду бременців. З нею він працював до вересня 2016-го.
  • Нагельсманн був звільнений з Баварії весною 2023 року. До цього він очолював Хоффенхайм та РБ Лейпциг.