«Я сварився і огризався з Луческу»: Селезньов назвав матч, в якому він дуже образився на екстренера Шахтаря

Переглядів 1927
Ілля Деулін Ілля Деулін
4 голоси
«Я сварився і огризався з Луческу»: Селезньов назвав матч, в якому він дуже образився на екстренера Шахтаря
Євген Селезньов. Фото: Google
Колишній гравець Шахтаря Євген Селезньов розповів, що його образило, коли він грав за гірників, а також зізнався, що сварився з тодішнім головним тренером команди Мірчею Луческу.

Зірковий нападник Євген Селезньов, який нещодавно провів свій прощальний матч та закінчив кар’єру, розповів про своє перебування в Шахтарі. 

За словами ексфутболіста «гірників», його образило те, що він не зіграв у фіналі Кубку УЄФА 2009 року, де Шахтар у додатковий час переміг (2:1) бременський Вердер:

«Я не грав у фіналі Кубку УЕФА. Мене це образило. Я просто хочу грати в футбол, я не хочу дивитися, як хтось стає чемпіоном. Я розумію тепер, що то була молодоегоїстичність, але воно дало свій результат. Для мене вище футболу не було нічого».

Також Селезньов дав коментар своїй конкуренції з ще одним нападником – Луїсом Адріано:

«Чим Адріано був краще? По-перше, він був бразилець, легше було адаптуватися. По-друге, так вирішив Містер. Десь може і правильно, як мені зараз здається. Він керує командою. Він швидше біг, а я більше забивав. Я міг грати в 1-2 дотики і підлаштовуватися під футбол Шахтаря».

Наостанок колишній футболіст «гірників» розповів про розмови на підвищених тонах з тодішнім головним тренером Шахтаря Мірчею Луческу:

«Я дуже сварився з ним, бо я хотів грати. Я визнаю завжди свої помилки, говорю так, як є. На той час, напевно, я був неправий. Треба було по-іншому ставитися. Я ображався, огризався, але не ображав. Я не любив, що я не був першим. Всюди мене любили, а в Шахтарі треба було по-іншому вести», – зазначає Селезньов у коментарі Профутбол.

  • Нападник був гравцем Шахтаря з 2002 по 2009 рік. Потім двічі повертався до команди: в сезоні 2011/2012 та у 2016 році.
  • За весь цей час провів за «гірників» 74 матчів, у яких забив 30 м’ячів.
  • У стані Шахтаря Селезньов став чемпіоном та володарем Кубка України, а також переможцем Кубка УЄФА.