«Я вірю в Шовковського»: колишній захисник Динамо допускає звільнення Луческу

Переглядів 2901
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Я вірю в Шовковського»: колишній захисник Динамо допускає звільнення Луческу
Мірча Луческу. Фото: Динамо
Колишній захисник Динамо Горан Попов висловив свою думку про призначення Олександра Шовковського на посаду виконувача обов'язків головного тренера біло-синіх.

Горан Попов заявив, що ще за часів ігрової кар'єри в Динамо помічав у Олександра Шовковського тренерські риси.

«Коли ми грали разом, Шовковський підтримував команду і говорив, що потрібно робити на полі. У нього є якості, щоб бути хорошим тренером. Він може створити в команді хорошу атмосферу, щоб футболісти були задоволені, і команда почувалася як сім'я».

Попов вірить і в Мірчу Луческу, який тимчасово відійшов від справ через проблеми зі здоров'ям.

«Не можу сказати, що Луческу має йти. Я півтора місяці тому приїжджав до Динамо на збори і бачив, що людина працює. Не бачу жодної різниці між нинішнім Луческу і колишнім. У нього є якості, щоб багато чого зробити з цією командою, якщо дозволить ситуація».

Повертаючись до Шовковського на чолі Динамо, Попов бачить варіант, за якого той може стати повноцінним тренером команди.

«Якщо у тренера хороші результати, то його не змінюють. Якщо він підніме команду вище, ніколи не знаєш, що буде завтра».

Головним плюсом Шовковського екс-динамівець бачить залізну дисципліну.

«Я вірю в Шовковського. Він не дозволить, щоб якийсь футболіст жартував на полі. Були моменти, коли Хачеріді, або інші футболісти несерйозно ставилися до справи, то потім отримали в роздягальні і ніколи так більше не чинили», - сказав Попов в інтерв'ю Футбол TIME.

Нагадаємо, що Попов виступав разом із Шовковським за Динамо з 2010 по 2012 рр. За команду він провів 56 матчів, у яких забив два голи і зробив три результативні передачі.

Шовковський на чолі Динамо дебютує в п'ятницю, 28 квітня. Команда в гостях зіграє з Металістом у рамках 23-го туру УПЛ.