«Я втратив свідомість»: екс-тренер збірної рф згадав, як Шевченко його «вирубив», відео легендарного голу

Переглядів 5683
Євген Чепур Євген Чепур
3 голоси
«Я втратив свідомість»: екс-тренер збірної рф згадав, як Шевченко його «вирубив», відео легендарного голу
Олександр Філімонов та Андрій Шевченко. Фото: Google
Колишній головний тренер росії і Спартака Олег Романцев розповів, що повністю знепритомнів після легендарного голу Андрія Шевченка у ворота Олександра Філімонова в матчі відбіркового турніру до Євро-2000.

Екс-наставник збірної країни-терориста Олег Романцев зізнався, що був шокований і навіть «вирубився» після голу Шевченка у ворота Філімонова.

«А ти не повіриш, якщо я розповім. Я без свідомості був, нічого не пам'ятаю, коли це сталося. Мені кажуть, що я встав і пішов. Я втратив свідомість, був як робот. І потім кажуть, що гра не закінчилася. А я пішов, як лунатик».

Також Романцев сказав, що огидно почувався і не бажає такого навіть ворогові.

«Прийшов до тями в кімнатці, мені там коньяк дають нюхати. Я прийшов до тями. Хотілося застрелитися або з вікна кинутися. Не дай бог комусь це пережити», - сказав Романцев в інтерв'ю YouTube-каналу Коммент.Шоу.

Нагадаємо, що 1999 року в Москві збірна України зуміла вирвати нічию (1:1) на полі стадіону "Лужники", і фінішувала другою у своїй відбірковій групі після французів, що означало стикові матчі та фіаско в боротьбі з національною командою Словенії (1:2 і 1:1).