«Я вже спілкувався з ним»: Луческу лобіює на посаду наставника Інтера фахівця, який поступився Руху

Переглядів 667
Євген Чепур Євген Чепур
2 голоси
«Я вже спілкувався з ним»: Луческу лобіює на посаду наставника Інтера фахівця, який поступився Руху
Мірча Луческу. Фото ФК Динамо
Головний тренер Динамо Мірча Луческу знайшов потенційного кандидата на посаду наставника міланського Інтера. Румунський фахівець рекомендує клубу взяти того, хто раніше грав за команду.

Мірча Луческу, який із січня до березня 1999 року був тренером Інтера, запропонував італійському клубу перемістити на посаду головного тренера першої команди Крістіана Ківу - він зараз опікується міланською командою U-19.

«Я вже спілкувався з Крістіаном з цього приводу. Тренувати команду як Інтер дуже складно, але, вважаю, Ківу пора вже йти з молодіжної команди. Він домігся хороших результатів і повинен очолити першу команду Інтера.

Якщо Крістіана вважатимуть здатним очолити Інтер, я, звичайно, буду дуже радий за нього, це було б приголомшливо. Ківу точно чекає довга й успішна тренерська кар'єра, у нього колосальний досвід», - сказав Луческу в інтерв'ю для ТМW.

Зараз головним тренером Інтеру є Сімоне Індзагі, який працює на цій посаді з літа 2021 року. Його контракт розрахований до літа 2024 року.

Нагадаємо, у рамках 1/16 фіналу Юнацької ліги УЄФА ФК Рух зумів здолати однолітків з Інтера (1:1 і 4:3 за пенальті). У наступній стадії українські юнаки зустрілися з Міланом і з мінімальною перевагою програли (0:1).

Інтер після 28 турів перебуває на четвертому місці в турнірній таблиці Серії А, маючи у своєму активі 50 пунктів. Лідером є Наполі, у якого 71 пункт.