«Я вже заплутався»: лідер Динамо прокоментував зміну домашнього стадіону для проведення єврокубкових матчів

Переглядів 2056
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
5 голосів
«Я вже заплутався»: лідер Динамо прокоментував зміну домашнього стадіону для проведення єврокубкових матчів
Віталій Буяльський. Фото: ФК Динамо
Півзахисник київського Динамо Віталій Буяльський дав свій коментар з приводу зміни домашнього стадіону для проведення матчів кваліфікації Ліги конференцій.

Нещодавно офіційно стало відомо, що домашній матч київського Динамо проти грецького Аріса в рамках третього кваліфікаційного раунду Ліги конференцій пройде у румунському Бухаресті на арені місцевого Рапіда – стадіоні Джулешті.

Минулого сезону єврокубкові матчі Динамо проводило в Польщі на стадіоні Краковії.

Головний тренер біло-синіх Мірча Луческу зазначив, що команді було важко добиратися до Польщі, а рішення проводити домашні поєдинки в Румунії походило від нього.

Також повідомлялося, що кияни проведуть в Одесі на стадіоні Чорноморець домашній матч з харківським Металістом 1925, через логістику.

Півзахисник та один з лідерів Динамо Віталій Буяльський прокоментував зміну домашнього стадіону на матчі єврокубків.

«Я вже заплутався куди ми їздимо. Мені здається, що я в автобусі більше часу проводжу, ніж у себе вдома. Це вже не говорячи про сім'ю, батьків та рідних. Вибір Бухареста через логістику? Не знаю, що туди їхати дев'ять годин, що звідти. Нема різниці», – сказав Буяльський в коментарі для ютуб-каналу ПРОФУТБОЛ Digital.

  • Динамо зустрінеться з харківським Металістом 1925 у неділю, 13 серпня, о 19:00.
  • Перед цим команда Луческу зіграє у третьому раунді кваліфікації Ліги конференцій проти грецького Аріса. Гра проходитиме у четвер, 10 серпня, о 21:15. Матч-відповідь заплановано на 17 серпня.