«Я знаю, чого хоче Дайч»: Миколенко висловився про менеджера Евертона

Переглядів 1069
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
1 голос
«Я знаю, чого хоче Дайч»: Миколенко висловився про менеджера Евертона
Віталій Миколенко. Фото: ФК Евертон
Захисник Евертона та збірної України Віталій Миколенко поділився враженнями від роботи під керівництвом головного тренера мерсисайдців Шона Дайча.

Миколенко в інтерв'ю клубному сайту розповів, як проходила адаптація до вимог тренера, який керує Евертоном майже рік.

«Дайч надає мені впевненості, і я взяв цю впевненість на себе. Я говорив з ним про свою травму і про інші речі. Він завжди відкритий і завжди має час поговорити, якщо нам потрібно, якщо є питання або проблема, я знаю, що можу піти до нього.

Я хочу грати в кожній грі, і щоб мати змогу це робити, найголовніше, потрібно бути готовим фізично, а за цим слідує психологічна готовність».

Також Миколенко висловився, в яких аспектах спрогресував під керівництвом Дайча.

«Що стосується фізичної форми, я згоден з ним.. Мені 24 роки, але я розумію, що фізична форма дуже важлива на такому рівні. Я намагаюся бути кращим на кожному тренуванні в цьому плані, роблю додаткові пробіжки і тому подібне. 

На полі, я розумію його цілі від нас і те, що він хоче від мене особисто на моїй позиції. Таке глибоке розуміння корисне як для мене, так і для нього. Я знаю, чого він хоче, і намагаюся щоразу показувати це на полі. Поки що в цьому сезоні, я думаю, мені це вдається непогано», ‒ сказав Миколенко.

  • Миколенко в поточному сезоні провів за Евертон 15 поєдинків у всіх турнірах, в яких забив два голи.
  • Після 16 турів Евертон має в активі 13 очок і посідає 17-те місце в турнірній таблиці АПЛ.