«Я знаю, що Луческу його просить»: Вацко розповів про вимогу головного тренера Динамо до Суркіса

Переглядів 5876
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
2 голоси
«Я знаю, що Луческу його просить»: Вацко розповів про вимогу головного тренера Динамо до Суркіса
Мірча Луческу та Ігор Суркіс. Фото: Динамо
Головний тренер київського Динамо Мірча Луческу хоче посилення позиції центрального захисника. Журналіст Віктор Вацко розповів плани клубу щодо цієї вимоги наставника.

На момент десятого серпня у розпорядженні головного тренера Динамо Мірчі Луческу є чотири центральні захисники:

  • Денис Попов
  • Олександр Сирота
  • Максим Дячук
  • Крістіан Біловар.

Відомий журналіст Віктор Вацко розповів про бажання румунського спеціаліст підсилити цю позицію та рішення президента клубу Ігора Суркіса з цього приводу.

«Ігор Суркіс після матчу з Минаєм (4:1) сказав наступну фразу: «Можливо, ми ще будемо когось запрошувати. Дуже тяжко, тому що не всі хочуть до нас їхати. Легіонери навпаки хочуть від'їзджати, бо їх лякає те, що відбувається в нашій країні».

Я вважаю, що Динамо не має чітких кандидатів на підсилення, зокрема на позиції центрального захисника. Я знаю, що Луческу хоче, просить його у керівництва».

Вацко також поділився інформацією щодо можливості підписання нового футболіста до кінця трансферного вікна.

«Дивлячись на те, як вого все там відбувається, я розумію, що не варто очікувати на придбання нових гравців. Це як так розумію. Можливо, до закриття трансферного вікна ще щось зміниться. 

Можливо, в когось з'явиться хороший настрій і бажання витрачати гроші, але на даний момент я розумію ситуацію ось так. І відштовхуюсь від того, що Динамо піде в сезон із тими, хто є зараз», – сказав журналіст в ефірі програми «Вацко on air».

  • Після двох турів УПЛ Динамо посідає першу сходинку в турнірній таблиці, маючи на своєму рахунку шість очок.
  • У четвер, 10 серпня, кияни зіграють на виїзді проти грецького Аріса у третьому раунді кваліфікації до Ліги конференцій. Матч розпочнеться о 21:15.