«Я зосереджуюсь на справах моєї команди»: Ребров розповів про проблему Аль-Айна напередодні кубкового дербі

Переглядів 191
Артем Жилінський Артем Жилінський
0 голосів
«Я зосереджуюсь на справах моєї команди»: Ребров розповів про проблему Аль-Айна напередодні кубкового дербі
Сергій Ребров. Фото: Аль-Айн
Головний тренер Аль-Айна Сергій Ребров висловився напередодні першого матчу 1/4 фіналу Кубка ліги ОАЕ проти Аль-Вахда, який відбудеться у понеділок, 12 грудня.

Днями Аль-Айн Сергія Реброва стартував у Кубку Президента ОАЕ, здобувши розгромну перемогу над Дібба Аль-Фуджайра (4:0). Тепер "бос" зіграє в іншому кубковому турнірі. Напередодні поєдинку Ребров наголосив на факторі насиченого календаря, який може стати певною проблемою.

«Я вважаю, що ми маємо старанно працювати у майбутній період. Нам належить зіграти п'ять матчів протягом двох тижнів, і найголовніше питання – відновлення гравців. Майбутній матч має особливість, враховуючи, що всі матчі, які ми граємо проти Аль-Вахда – це великі матчі дербі».

Також український фахівець зізнався, що його не турбують результати суперника.

«Мені не важливо, чи виграє чи програє Аль-Вахда свої матчі. Я зосереджуюсь тільки на справах моєї команди. Знову ж таки, незалежно від того, в якому змаганні ми гратимемо з Аль-Вахдою, це завжди важливий матч, і я впевнений, що гравці це розуміють».

Нагадаємо, у складі Аль-Айну виступає вінгер Андрій Ярмоленко. У минулому матчі турніру 33-річний українець з'явився на полі у стартовому складі та провів у грі 68 хвилин. Ярмоленка було замінено за рахунку 1:0, однак саме він заробив пенальті, з якого фактично і було забито вирішальний гол у матчі.

Додамо, що у регулярній першості команда Реброва завершила першу частину сезону на шостому місці у турнірній таблиці, відстаючи від лідера Аль-Ахлі на п'ять очок.

X