«Як і наші воїни, ми намагатимемось робити все»: Трубін висловився перед грою з Реалом у Лізі чемпіонів

Переглядів 457
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Як і наші воїни, ми намагатимемось робити все»: Трубін висловився перед грою з Реалом у Лізі чемпіонів
Анатолій Трубін. Фото: Шахтар
Голкіпер донецького Шахтаря та національної команди України Анатолій Трубін поділився очікуваннями від матчу четвертого туру Ліги чемпіонів проти мадридського Реалу.

Воротар Шахтаря Трубін вважає, що матч Ліги чемпіонів допоможе українцям забути про жахи війни хоча б на півтори години.

«Як уже говорив Містер, 90 хвилин Ліги чемпіонів допомагають уболівальникам в Україні забути про всі проблеми. Як і наші воїни, ми намагатимемось робити все, щоб подарувати нашим людям радість та усмішку. 

Хоч на 90 хвилин люди можуть забути про все, що зараз відбувається, й зосередитись лише на футболі. Футбол – гра, яку всі люблять, він дарує позитивні емоції».

Також Трубін завірив, що до другої зустрічі з Реалом Шахтар підготувався краще.

«Завтра буде геть інша гра, адже до матчу-відповіді ми краще підготувалися. Ми знаємо, що можемо грати краще навіть проти таких команд, як Реал. Як зазначив Містер, нам потрібно більше хоробрості, слід грати у свою гру й бути Шахтарем. 

Якщо будуть моменти, коли мені доведеться виручити команду, – це те, що я повинен робити. Кожен має свою роль на футбольному полі й кожен повинен її виконувати на найвищому рівні. Слід зіграти ідеально, якщо бажаєш перемогти Реал», — сказав Трубін  

Нагадаємо, що матч четвертого туру групового етапу Ліги чемпіонів між Шахтарем та Реалом відбудеться 11 жовтня, початок о 22.00.