«Як можна людину, яка півроку не має практики, викликати в збірну»: Ребров шокував експерта своїм рішенням

Переглядів 657
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
1 голос
«Як можна людину, яка півроку не має практики, викликати в збірну»: Ребров шокував експерта своїм рішенням
Роман Яремчук. Фото: Getty Images
Колишній півзахисник збірної України Андрій Полунін поділився думкою стосовно вибору головного тренера національної команди Сергія Реброва у лінії нападу.

У вівторок, 12 вересня, збірна України зіграє матч шостого туру кваліфікації до Євро-2024 проти Італії. Поєдинок пройде у Мілані, на стадіоні «Сан-Сіро», і розпочнеться о 21:45.

Андрій Полунін в ексклюзивному інтерв'ю для сайту «Український футбол» розкритикував головного тренера національної команди Сергія Реброва за виклик до лав збірної Романа Яремчука та за рішення поставити його у стартовий склад на матч проти Англії (1:1).

«Не розумію, як можна людину, яка півроку не має ігрової практики, викликати в збірну і відразу ставити на таку гру. Але тренерам видніше, адже вони аналізують, бачать фізичний стан гравця. Може, у Яремчука показники хороші, тут я не беруся судити – не знаю. 

Наразі я бачу, що Яремчук останні півроку, навіть рік, не грає. Так було у Бенфіці, Брюгге, зараз у Валенсію він щойно перейшов. Що буде від цього переходу – подивимось. А включати чи ні його до складу – це тренерське рішення. Результат є – все правильно».

Окрім цього, експерт назвав гравців, які повинні грати замість Яремчука у старті збірної.

«Або Артем Довбик, або Владислав Ванат. Динамівець взагалі, має постійну ігрову практику. Довбик, також постійно грав за Дніпро-1, зараз у Жироні виходить, скільки дають часу – грає.

Для мене вони кращі за Яремчука. Але це особисто моя думка. Нікому не хочу її нав’язувати», – сказав Полунін для «УФ».

  • В минулому сезоні, в усіх турнірах, Яремчук провів 32 матчі за Брюгге, в яких забив два голи та віддав чотири асисти. За Валенсію він ще не дебютував.
  • Полунін у складі збірної України зіграв дев'ять поєдинків та відзначився одним м'ячем – у ворота Італії.
  • Довбик після переходу до Жирони зіграв вже чотири матчі, в усіх випадках вийшовши на заміну, та забив один гол.
  • Ванат провів шість матчів в усіх турнірнах за Динамо цього сезону, в яких відзначився трьома м'ячами та двома результативними передачами.