«Як позбутися його? Немає жодного способу»: екс-гравець Ліверпуля не бачить Мудрика в Челсі при Почеттіно

Переглядів 9126
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
«Як позбутися його? Немає жодного способу»: екс-гравець Ліверпуля не бачить Мудрика в Челсі при Почеттіно
Михайло Мудрик. Фото: ФК Челсі
Колишній футболіст Ліверпуля та національної збірної Шотландії Чарлі Адам не впевнений, що Михайло Мудрик залишиться у Челсі у разі приходу до команди Маурісіо Почеттіно на посаду головного тренера.

Чарлі Адам вважає, що Маурісіо Почеттіно, якого називають наступним головним тренером Челсі, зіткнеться з важким вибором через велику кількість футболістів у команді. Зайвим, можливо, може виявитися 22-річний вінгер Михайло Мудрик.

«Нелегко, коли гравці мають контракти на шість-сім років. Почеттіно має ухвалити рішення. Йому може не сподобатися Мудрик. Він може прийти і сказати: «Не хочу його».

На думку експерта, українця можуть відправити у довгострокову оренду.

«Ви заплатили за нього велику суму, має семирічний контракт. Як позбутися його? Немає жодного способу. Він може опинитися в оренді на три роки», – сказав Адам у програмі BBC The Monday Night Club.

Адам виступав за Ліверпуль у сезоні 2011/12 на позиції центрального хавбека. За команду він провів 37 матчів, у яких забив два голи та зробив дев'ять результативних передач. За збірну Шотландії провів 26 матчів та оформив сім асистів.

Мудрик перейшов до Челсі із Шахтаря за 70+30 мільйонів євро у січні цього року. Його контракт із клубом чинний до 30 червня 2031 року. Трансфермаркт оцінює його у 60 мільйонів євро.

У 15 поєдинках за Челсі гравець зміг відзначитись двома результативними передачами.