«Як правильно вимовляти твоє прізвище?»: Кухаревич дав перше інтерв'ю після переходу у Свонсі

Переглядів 784
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
2 голоси
«Як правильно вимовляти твоє прізвище?»: Кухаревич дав перше інтерв'ю після переходу у Свонсі
Микола Кухаревич. Фото: ФК Свонсі
Екс-форвард молодіжної збірної України Микола Кухаревич поспілкувався з прес-службою Свонсі Сіті, який викупив контракт українця в французького Труа.

Кухаревича вчора офіційно було представлено як футболіста Свонсі. 22-річний українець уклав із валлійцями контракт за схемою 3+1.

Микола поділився з клубом прес-службою емоціями після підписання контракту та непоганим знанням англійської. У першому питанні клубний журналіст Свонсі поцікавився, як правильно вимовляти прізвище українського новачка.

«Враження дуже хороші. Це великий клуб, і це честь бути тут. Лише п'ять років тому Свонсі були в АПЛ. Люди, які дивляться футбол, знають про цей клуб. Я хочу досягти успіху тут, робити все можливе кожен день і допомагати команді досягати наших цілей, і, звичайно, як нападник я хочу забивати якомога більше», – сказав Кухаревич.

  • В минулому сезоні Кухаревич на правах оренди виступав у шотландському Хіберніані. За 15 зіграних матчів він встиг забити п'ять голів та віддати одну результативну передачу.
  • Свонсі за підсумками сезону 2022/23 посів десяте місце в минулому сезоні англійського Чемпіоншипу. 5 серпня Кухаревич може дебютувати у поєдинку проти Бірмінгем Сіті.