«Як я можу бажати йому зла»: Бондаренко розповів за кого з українців вболіває в Англії

Переглядів 398
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Як я можу бажати йому зла»: Бондаренко розповів за кого з українців вболіває в Англії
Михайло Мудрик. Фото: ФК Челсі
Хавбек Шахтаря Артем Бондаренко розповів, чи став більше підтримував Челсі після переходу туди екс-вінгера «гірників» Михайла Мудрика в січні цього року.

Півзахисник Шахтаря Артем Бондаренко є вболівальником Арсеналу, проте після переходу до Челсі Михайла Мудрика його ставлення до синіх трохи змінилося. Футболіст зізнався, що почав підтримувати свого колишнього товариша по команді.

«Лондон був червоним, але став на десять відсотків синім. Ти не можеш бажати поразки Челсі, бо там грає твій друг, з яким ви довго грали разом. Як ти можеш бажати йому зла? Хочеться, щоб Челсі вигравав, але Арсенал став чемпіоном», – сказав Бондаренко Ютуб-каналу Parimatch Ukraine.

Нагадаємо, що 22-річний Мудрик перейшов у Челсі за 70 (+30 як можливі бонуси) мільйонів євро, що стало рекордним продажем в історії Шахтаря та всього українського футболу.

На даний момент він провів за команду вже шість матчів у всіх турнірах, однак поки що не зміг відзначитися жодною результативною дією. Водночас захисник Арсеналу Олександр Зінченко є справжнім лідером команди, у складі якої вже зіграв 22 матчі у всіх турнірах (1+2).

Челсі йде на 10-му місці, а червоні лідирують у турнірній таблиці АПЛ, маючи 31 та 60 очок відповідно.