Як же Зінченко? Артета виділив трьох гравців Арсеналу після перемоги над командою Де Дзербі в матчі АПЛ

Переглядів 922
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Як же Зінченко? Артета виділив трьох гравців Арсеналу після перемоги над командою Де Дзербі в матчі АПЛ
Олександр Зінченко. Фото: Арсенал
Арсенал зміцнив лідерство в АПЛ, обігравши на виїзді Брайтон (4:2) у рамках 18-го туру АПЛ. Український лівий захисник «канонірів» Олександр Зінченко провів на полі 60 хвилин, але не відзначився результативними діями.

Головний тренер Арсеналу Мікель Артета був задоволений результатом матчу проти Брайтона, який очолює колишній тренер Шахтаря Роберто Де Дзербі. Проте іспанський фахівець зазначив, що у захисті його підопічні могли зіграти краще.

«Ми поставили себе у чудову позицію, щоб виграти гру, хоча в деяких моментах нам доводилося окопуватися та захищатися глибше. Було багато речей, які ми повинні були зробити краще у захисті, але команда все одно дуже рада перемозі».

Букайо Сака, Едді Нкетіа та Габріел Мартінеллі відзначилися голами вже у другому матчі поспіль. Артета не забув похвалити забивну трійцю.

«Мені подобається їхня гра. Це те, що вони мають робити. Вони грають в атаці, і повинні вирішувати результати матчів, це їхній обов'язок і те, чого ми від них очікуємо. Було чудово, бо сьогодні вони знову допомогли нам набрати очки», – наводить слова Артети офіційний сайт Арсеналу.

«Каноніри» відсвяткували Новий рік на першому рядку турнірної таблиці АПЛ, набравши 43 очки. Брайтон має 24 бали і восьме місце в таблиці.

2023 рік Арсенал відкриє домашньою грою проти Ньюкасла, а Брайтон на виїзді зіграє проти Евертона Віталія Миколенка. Обидва матчі відбудуться 3 січня.

Нагадаємо, що 26-річний Зінченко провів десять матчів цього сезону і зробив одну результативну передачу.

X