«Якби ви слухали про Трубіна на іншому кінці слухавки, що б ви обрали?»: відомий коментатор підколов Шахтар

Переглядів 431
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
1 голос
«Якби ви слухали про Трубіна на іншому кінці слухавки, що б ви обрали?»: відомий коментатор підколов Шахтар
Анатолій Трубін. Фото: Шахтар
Український коментатор Ігор Бойко поділився думкою щодо ситуації з можливим переходом Анатолія Трубіна до Інтера і фінансових запитів Шахтаря за нього.

Футбольний коментатор Ігор Бойко висловився щодо саги з трансфером голкіпера збірної України Анатолія Трубіна із Шахтаря до Інтера. Він прокоментував цю ситуації в контексті того, що міланський клуб готовий заплатити вісім мільйонів євро за воротаря Баварії Янна Зоммера.

«Якби ви могли купити Янна Зоммера за 8 мільйонів євро та слухали розмови на іншому кінці слухавки, що Анатолій Трубін, один з найкращих голкіперів Європи, а тому має коштувати 20 мільйонів по дисконту, коли б за інших умов були усі 40, то що б ви обрали?», – риторично запитав Бойко в телеграм-каналі «Противний голос».

  • Раніше повідомлялося, що Інтер вже погодив умови особистого контракту Трубіна до 2028 року та зробив пропозицію Шахтарю.
  • Українець у сезоні 22-23 зіграв за донеччан 38 поєдинків, у яких він пропустив 40 м’ячів та 14 разів залишив ворота у недоторканості.
  • Інтер, який минулого сезону вийшов до фіналу Ліги чемпіонів, на правах третьої команди Серії А знову зіграє в найпрестижнішому єврокубку.