«Які налаштування давав гравцям? Запрошую вас у роздягальню»: легенда Динамо прокоментував поразку свого клубу

Переглядів 1726
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
2 голоси
«Які налаштування давав гравцям? Запрошую вас у роздягальню»: легенда Динамо прокоментував поразку свого клубу
Олександр Головко. Фото: ПФЛ
Головний тренер вишгородського Діназу Олександр Головко прокоментував поразку своєї команди від ФК Чернігів (2:3) у дебютному матчі Першої ліги 2023/24.

У суботу, 29 липня, ФК Чернігів вдома переміг Діназ з рахунком 3:2. Команда з Вишгорода з 11-ї хвилини грала в меншості, через перебір жовтих карток 19-річного захисника Максима Ворони.

Головний тренер Діназу Олександр Головко прокоментував поразку від Чернігова.

«Поразка є поразка. Ми сьогодні втратили очки, але ж необов'язково було грати вдесятьох. Перший тайм ми програли, але у другому таймі, мені здається, грали на рівних». 

Також 51-річний спеціаліст відповів на запитання про те, що він каже молодим гравцям, які складають основу його команди, у роздягальні.

«Які налаштування давав гравцям? Запрошую вас у роздягальню. Ми говоримо про те, що нашому клубу у наступному році 25 років. Можливо, професійна історія й не така велика, але хлопці, які сюди приходять повинні розуміти, де аматорство, а де професійний футбол», – сказав Головко у коментарі для ютуб-каналу ПФЛ.

  • Діназ завершив минулий сезон на четвертому місці в групі вибування Першої ліги.
  • Головко грав за київське Динамо з 1995 по 2004 рік: 275 матчів та 14 голів.
  • Наступну гру Діназ проведе в рамках 1/64 фіналу Кубка України з київським Локомотивом. Матч відбудеться у середу, 2 липня, о 18:00.