«Який тренер захоче прийти в Дніпро-1?»: Циганик жорстко розкритикував Березу за його слова про Кучера

Переглядів 1729
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
2 голоси
«Який тренер захоче прийти в Дніпро-1?»: Циганик жорстко розкритикував Березу за його слова про Кучера
Юрій Береза. Фото: СК Дніпро-1
Журналіст Ігор Циганик висловив своє невдоволення позицією почесного президента Дніпра-1 Юрія Берези стосовно ексголовного тренера команди Олександра Кучера.

В інтерв'ю сайту «Український футбол» почесний президент Дніпра-1 Юрій Береза розкритикував колишнього наставника команди Олександра Кучера. Водночас гравці дніпровського клубу стали на захист ексголовного тренера, зокрема це зробив найкращий бомбардир в історії клубу Артем Довбик, який нині є гравцем Жирони.

Своє невдоволення заявою Берези висловив і журналіст Ігор Циганик, який категорично не погодився з тезою почесного президента, що Кучер мав успіх на чолі команди завдяки попереднім здобуткам Ігора Йовічевича.

«Коли мені розповідають про багаж Йовічевича, то для мене це образливо. Йовічевич, коли прийшов у Дніпро-1, перших пів року закінчив на останньому місці й такого хейту він не отримував. Йому дозволили далі працювати та потроху будувати команду. Зараз команда зайняла друге місце і такий хейт підняли».

Циганик вважає, що слова Берези можуть негативно повпливати на пошук нового наставника команди.

«Який тренер захоче прийти в цей клуб, якщо сам клуб так знищував після того, як тренер зайняв другу сходинку, дав хороший сезон, привів футболістів, які давали результат. Це нормально?! Я не розумію слів, що Красніков і Кучер прийшли самі. Ви собі це уявляєте?», – сказав Циганик в етері програми «Циганик LIVE».

  • Йовічевич працював у Дніпрі-1 з 2020 по 2022 рік, а після початку повномасштабного вторгнення став головним тренером Шахтаря.
  • Кучер очолив Дніпро-1 влітку 2022 року. Разом з командою він став срібними призером чемпіонату України.
  • Наразі виконувачем обов'язків головного тренера клубу є Валерій Городов.