«Якщо гратиме білорусь, то ми не повинні там брати участь!»: Сабо вважає, що потрібно покинути вібір на Євро-2024

Переглядів 1834
Євген Чепур Євген Чепур
2 голоси
«Якщо гратиме білорусь, то ми не повинні там брати участь!»: Сабо вважає, що потрібно покинути вібір на Євро-2024
Йожеф Сабо. Фото: Google
Колишній головний тренер збірної України Йожеф Сабо висловився про позицію УЄФА, яка допустила збірну Білорусі до відбору на чемпіонат Європи-2024.

В ексклюзивному інтерв'ю FanDay.net Йожеф Сабо відреагував на рішення Міністерства молоді та спорту заборонити українським командам приймати участь у турнірах з рф та рф. Фахівець жорстко пройшовся по білорусам, звинувативши їх у підтримці росії.

«Якщо у відборі на Євро-2024 гратиме білорусь, то ми не повинні там брати участь! Лукашенко і його посіпаки - це такі ж бл#ди і покидьки, як і росіяни. Я не всіх білорусів маю на увазі, а тих, хто проти нас воює. Лукашенко віддав Білорусь у користування росії. Білорусі вже немає, там росія-2».

Також Сабо припустив, що російські футболісти можуть піти на різні хитрощі, щоб повернутися в європейські змагання.

«Виходить, що в змаганнях бере участь росія-2. Зачекайте, скоро російські футболісти приймуть білоруське громадянство і будуть спокійно собі грати. Вони ж усі хитрожопі, всіляко придумують, як обійти заборони».

Нагадаємо, що з початком вторгнення РФ в Україну наприкінці лютого минулого року УЄФА та ФІФА дискваліфікували російські клуби та національні збірні. Вони досі не беруть участі під егідою міжнародних футбольних організацій.

X