«Якщо Мудрик не тягне, то він просто не мав йти в Челсі»: Лужний – про завищені очікування від співвітчизника

Переглядів 4022
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
5 голосів
«Якщо Мудрик не тягне, то він просто не мав йти в Челсі»: Лужний – про завищені очікування від співвітчизника
Олег Лужний. Фото: Динамо
Легендарний екс-футболіст Динамо, Арсенала та збірної України Олег Лужний вважає, що Михайло Мудрик зробив помилку, коли погодився перейти до Челсі.

Лужний відповів Мудрику, який в нещодавньому інтерв'ю поскаржився на тиск з боку англійської преси, яка під мікроскопом розглядає вінгера збірної України.

«Мудрик чудово розумів, куди він їде грати і мав бути готовим, і психологічно, і фізично. Якщо він побачив контракт і суму, яку йому платитимуть, у нього ж очі не вибігли? Там такого немає, якщо ти приходиш грати в команду, ти маєш бути вже готовим приносити їй користь. Звісно, що преса буде тиснути, тому що його трансфер обійшовся у величезні гроші, йому платять велику зарплату, а він нічого не показує. Ясна річ, що його будуть критикувати».

Олег Романович припустив, що Мудрик міг би почати кар'єру у Європі зі скромною командою.

«Якщо Мудрик відчуває, що не тягне той рівень, то він просто не мав йти і грати у ту лігу. Можна було йти в умовну Брешіа чи Дженоа і там пограти. Зарекомендував себе там, тоді можна було б їхати в Англію», – наводить слова Лужного Informator.

22-річний Мудрик перейшов у Челсі з Шахтаря в січні за 70+30 мільйонів євро з урахуванням бонусів і провів за «аристократів» 19 матчів, в яких зробив два асисти.